Underläkare efter AT till Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-11-24   
Publicerades: 2015-11-10

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har arbetat minst ett år inom internmedicin eller angränsande specialitet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Medicinkliniken är Capio S:t Görans Sjukhus största klinik med 162 slutenvårdsplatser och tre öppenvårdsmottagningar med dagvårdplatser. En betydande del av verksamheten är förlagd till medicinakuten. I arbetet ingår tjänstgöring på vår akutmottagning samt på våra olika vårdavdelningar.

Nu söker vi en underläkare till ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning. Det handlar om ett 6 månaders vikariat med start vecka 5, 2016. Det finns möjlighet till eventuell förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har arbetat minst ett år inom internmedicin eller angränsande specialitet. Du kan kommunicera på god svenska muntligt och skriftligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde vecka 5, 2016.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-11-24

Arbetsgivarens referensnummer: A516021

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com