Två kuratorer till medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-08-23   
Publicerades: 2015-08-03

Vi söker två nya kuratorer som är intresserade av att arbeta inom akutsjukvården och som vill vara med och utveckla vården hos oss.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom akutsjukvården och som vill vara med och utveckla och forma nya arbetssätt i samarbete med engagerade medarbetare.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta mot flera avdelningar. Insatserna är i huvudsak akuta samt av kortvarig karaktär och de är förlagda inom sluten- och öppenvård. Arbetsuppgifterna kommer framförallt bestå av psykosocialt behandlingsarbete av krisbearbetande och stödjande karaktär till patienter och närstående. I tjänsten ingår även patientskolor, personalstöd och utbildning för vårdpersonalen. Som kurator på Capio S:t Görans sjukhus ingår du i Psykologisk katastrofledning (PKL) som krisstödjare.

Den ena tjänsten är förlagd till kirurgavdelningar där du bland annat ingår i obesitasteamet. Den andra tjänsten är förlagd till neurologiska avdelningar samt intensivvårdsavdelningen. Skriv gärna i din ansökan vilken tjänst du är mest intresserad av.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom och som har erfarenhet från akutsjukvård. Vi ser gärna att du har vidareutbildning, till exempel steg 1 eller motsvarande utbildning samt har arbetat några år i yrket. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder regelbunden grupphandledning till sjukhusets kuratorer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-08-23

Arbetsgivarens referensnummer: A492097

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com