Support och utbildning för Vårdnärasystem till IT-avdelningen

Sista ansökningsdag: 2015-05-20   
Publicerades: 2015-05-07

Du som vill bygga upp och vidareutveckla utbildning och support för vårdnärasystem är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd inom både kompetens och bakgrund.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

IT-avdelningen söker efter två personer som vill bygga upp, driva och förvalta utbildning och support till vår personal i vårdnärasystem. Vårdnärasystem är Cambio COSMIC men också Sectras RIS, PACS, EKG-systemen, Webcare, Take Care, Pascal, NPÖ2, 1177 Vårdguiden, mm. Du ska tillsammans med en kollega bygga upp området utbildning av de som kommer till sjukhuset, som dels är nyanställda men också olika elevkategorier. 

Utbildning av alla som redan kan vårdnärasystem i att också kunna nya funktioner eller system, ligger inte inom ramen för huvudansvaret i uppdraget. 

När utbildning och support för vårdnärasystem är på plats kommer du och din kollega att arbeta med kontinuerliga förändringar, förbättringar och dagliga frågor så att området utbildning och support för vårdnärasystem alltid fungerar och vidareutvecklas enligt det vi kommit överens om i uppbyggnadsfasen. 
På sikt ser vi att bra utbildning och tillgång till att enkelt ta del av hur man gör kommer att minska supportbehovet. 

Du som vill bygga upp och vidareutveckla utbildning och support för vårdnärasystem är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd inom både kompetens och bakgrund. Du kommer att bli en del av IT-supportorganisationen men ha mest samarbete med klinikernas utvecklingsansvariga och IT-avdelningens utvecklingsledare för vårdnärasystem.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av att ha arbetat som projektledare eller drivit uppdrag i någon form. Du behärskar svenska i tal och skrift. 

Vi ser gärna att du både tar dig an och avslutar dina uppdrag med stort engagemang och att du har förmågan att se på saker ur det strategiska perspektivet. Du är flexibel och strukturerad, analytisk och kreativ. 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan

Välkommen att söka genom skicka e-post till  Maria Wijk,  maria.wijk@capiostgoran.se


Ansök senast: 2015-05-20

Arbetsgivarens referensnummer: A472568

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com