ST läkare klinisk fysiologi

Sista ansökningsdag: 2015-08-20   
Publicerades: 2015-07-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

På fysiologiska kliniken på Capio S:t Görans Sjukhus arbetar vi med att förse sjukhuset och Stockholms öppenvård med fysiologiska undersökningar med hög kvalitet. Vi utreder funktionsrubbningar i olika organ med modernast tänkbara apparatur. Här undersöks bland annat patienter med misstänkt kärlkramp eller klaffel i hjärtat, astma och förträngningar i blodkärl.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett stort intresse för klinisk fysiologi. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och intresse för statistik. Du är noggrann, lyhörd och analytisk och ser samarbete med såväl kollegor som andra kliniker som en självklarhet. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med högt i tak där du får utvecklas samtidigt som du bidrar till att utveckla verksamheten. Du får ett bra handledarskap och får ta del av flexibla arbetstider och jourverksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-08-20

Arbetsgivarens referensnummer: A488698

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com