Sjuksköterska till MAVA

Sista ansökningsdag: 2015-06-14   
Publicerades: 2015-06-03

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet till MAVA/IMA först och främst till ett vikariat under sommaren. 

Avdelning 50, MAVA, är en akutvårdsavdelning för korttidsvård med 20 vårdplatser. Dessa är uppdelade på 12 MAVA-platser, 4 bröstsmärteplatser samt 4 IMA-platser. På avdelningen finns möjlighet till telemetriövervakning och vi har byggt upp en modern bröstsmärtenhet med fyra MIDA-övervakningsplatser. 

De vanligaste inläggningsorsakerna är hjärtobservation, arytmier, kronisk obstruktiv lungsjukdom, intoxikation, infektioner, diabetes med mera. De flesta patienter tas in akut, oftast via akutmottagningen. Vårdtiden varierar allt från några timmar upp till 3-4 dygn. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Anställning under sommaren med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller skicka e-post till                              Stefan Lundmark, stefan.lundmark@capiostgoran.se

Ansök senast: 2015-06-14

Arbetsgivarens referensnummer: A480411

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com