Sjuksköterska till arytmiavdelning

Sista ansökningsdag: 2015-05-31   
Publicerades: 2015-05-07

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse/erfarenhet av kardiologi och framför allt arytmier. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterska till avdelning 55 arytmi. Avd 55 har 12 vårdplatser, samtliga med telemetri/arytmiövervakning. Här bedrivs specialiserad hjärtsjukvård av i första hand arytmipatienter. I anslutning till avdelningen finns pacemakeroperation samt två elektiva vårdplatser för dagpatienter som kommer för elkonvertering eller pacemakeroperation. 

Sjuksköterskan ansvarar bland annat för omvårdnad, patientinformation, läkemedelsadministration, förberedelser inför pacemakeroperation och elkonvertering, granskning och dokumentation av hjärtövervakning och delegering för AHLR. 
Avdelning 55 har bra arbetsmiljö, stort patientflöde, kompetenta, nöjda medarbetare och erbjuder mycket god vårdkvalitet. Vanliga akuta diagnoser är svimning med misstänkt hjärtorsak, förmaksarytmier och cirkulatoriskt stabila kammararytmier. Flera av patienterna kan behöva elkonvertering, läkemedelsbehandling, pacemaker och/eller inplanterbar defibrillator. 

• Korta vårdtider, ca 2 dygn 
• Direktinläggningar från akuten 
• Viss kort planerad/elektiv vård, som innebär att patienter kommer in över dagen för pacemakeroperation, elkonvertering samt läkemedelsjustering. 
• Gedigen löpande kompetensutveckling (internt, externt och högskolenivå). 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse/erfarenhet av kardiologi och framför allt arytmier. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och kontinuerligt förbättringsarbete i multiprofessionella team, är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö, hög vårdkvalitet och patientsäkerhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller
Skicka e-post till  Maria Jynge , maria.jynge@capiostgoran.se

Ansök senast: 2015-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A472560

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com