Sjuksköterskor till sommaren 2015

Sista ansökningsdag: 2015-06-10   
Publicerades: 2015-03-24

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi välkomnar alla sökande men för att arbeta på akutmottagningen behöver du också ha ett par års erfarenhet från yrket. Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1 850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. 

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken. 

Nu söker vi sjuksköterskor som vill vikariera hos oss sommaren 2015. Vikariat finns från juni till september, men på flera avdelningar finns också möjlighet till förlängningar under hösten. 

Du kan söka till: 

- Avdelning 19, Medicinkliniken. Avdelningen har 29 vårdplatser med specialiteterna lungmedicin, hematologi och gastroenterologi.  

- Avdelning 21, Medicinkliniken. Avdelningen har inriktning mot endokrinologi och infektion. 

- Avdelning 22, Medicinkliniken. Avdelning med infektionsinriktning. 

-Avdelning 31, kardiologisektionen, Medicinkliniken. Avdelningen har 22 vårdplatser med inriktning på hjärtsjukdomar. 

- Avdelning 32, Neurologiska kliniken. Kliniken har 32 vårdplatser samt tre vårdplatser för neurologisk intermediärvård med elektiva och akuta patienter. 

- Avdelning 33, AVA, Akutkliniken. På avdelningen vårdas akuta medicin-, kirurg- och ortopedpatienter med förväntad kort vårdtid.

- Avdelning 36, akutkirurgisk intagningsavdelning, Kirurgkliniken. 

- Avdelning 38/39, inriktning på elektiv kirurgi, Kirurgkliniken.

- Avdelning 50, MAVA, Medicinkliniken. Avdelningen har 20 vårdplatser, tolv platser med telemetriövervakning, fyra platser på bröstsmärteenheten och fyra intermediärvårdsplatser för patienter med ökat övervakningsbehov.

- Akutmottagningen, akutkliniken. Mottagningen är till för allvarliga, akuta sjukdoms- eller olycksfall. Här tas vuxna patienter med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd emot. Du måste ha minst två års erfarenhet för att arbeta här som sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För att arbeta på akutmottagningen behöver du också ha ett par års erfarenhet från yrket.  
Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer om just den verksamhet du är intresserad av och vad vi kan erbjuda dig. 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Antal annonserade arbetstillfällen: 20
Välkommen att söka genom att klicka på knappen nedan eller skicka e-post till Gunilla Enquist,  gunilla.enquist@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-06-10

Arbetsgivarens referensnummer: A460212

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com