Sjuksköterska till medicinmottagningen

Sista ansökningsdag: 2015-06-03   
Publicerades: 2015-05-20

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har några års erfarenhet. Med ett intresse för verksamhetsutvecklingen både för medarbetare och patienter då vi arbetar enligt lean-principer.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1 850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. 

Om tjänsten

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken. 

Hos oss på medicinmottagningen finns många specialiteter såsom gastroenterologi, hematologi, neurologi, lungmedicin och tromboembolism. Vi utökar nu med en sjukskötersketjänst och i arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete, att bistå vid rektoskopier, benmärgar och utföra blodtappningar, telefonrådgivning via Tele Q, Mina vårdkontakter (MVK). 

En del av arbetstiden kommer vara förlagd på medicinska dagvården där patienter med hematologiska och gastroenterologiska sjukdomar kräver en vårdplats över dagen. Det är huvudsakligen patienter som får behandling med cytostatikakurer, transfusioner och parenteral administrering av biologiska läkemedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har några års erfarenhet. Mottagningsarbete är meriterande. Du ska vara en trygg, flexibel person som tycker om omväxlande arbetsuppgifter. Du ska också bidra till verksamhetsutvecklingen både för medarbetare och patienter då vi arbetar enligt lean-principer.

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-03

Arbetsgivarens referensnummer: A476143

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com