Sjuksköterska till hjärtintensiven och angio-PCI

Sista ansökningsdag: 2015-06-28   
Publicerades: 2015-06-09

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av hjärtintensivvård. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi söker en erfaren kardiologisjuksköterska för rotationstjänstgöring mellan HIA och Angio/PCI lab. HIA har 10 vårdplatser med ischemi- och arytmiövervakning. Här bedrivs högspecialiserad hjärtsjukvård av i första hand kranskärlsjuka patienter. I direkt anslutning till avdelningen finns Angio/PCI lab och kranskärlsmottagning. Här utförs både planerade och akuta undersökningar och behandlingar i en högteknologisk miljö. 

Arbetet karakteriseras av ett kontinuerligt förbättringsarbete (enligt LEAN), ett arbetssätt utformat för att arbeta i tvärprofessionella team kring patienten med syftet att minska onödig väntan och samtidigt höja vårdkvaliteten. Sjuksköterskan på HIA ansvarar bland annat för omvårdnad, läkemedelsadministration, granskning av hjärtövervakning, delegering för AHLR samt att bedöma ambulans-EKG. 

HIA har korta vårdtider, hög vårdkvalitet och bra arbetsmiljö. De flesta av HIAs patienter genomgår kranskärlsröntgen och många PCI. Några sjuksköterskor har blandad tjänstgöring på HIA och angiolab, där man assisterar vid undersökning och behandling. 

Vi har en kompetensutvecklingstrappa som innebär att du kontinuerligt utvecklar din kompetens inom kardiologi. Vi erbjuder utbildningar både internt, externt och på högskolenivå. 

Vi lägger önskeschema i Timecare, arbetar treskift, tillämpar individuell lönesättning och S:t Görans förmånliga poängmodellsavtal. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av hjärtintensivvård. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att assistera på angiolab. Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater och patienter. Genom bra kommunikation och samarbete är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och arbetar för att hålla hög kvalitet och patientsäkerhet. 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningknappen nedan eller skicka e-post till 

Ansök senast: 2015-06-28

Arbetsgivarens referensnummer: A481986

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com