Sjuksköterska till Hjärtintensiven

Sista ansökningsdag: 2015-05-31   
Publicerades: 2015-05-07

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kardiologi, helst HIA vård. Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. .

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi söker sjuksköterska till Hjärtintensiven/HIA. HIA har 10 vårdplatser med ischemi- och arytmiövervakning. Här bedrivs högspecialiserad hjärtsjukvård av i första hand kranskärlsjuka patienter. I anslutning till avdelningen finns angio/PCI lab, kranskärlsmottagning och sekundärpreventionsmottagning. 

Arbetet karakteriseras av ett kontinuerligt förbättringsarbete (enligt LEAN), ett arbetssätt utformat för att arbeta i tvärprofessionella team kring patienten med syftet att minska onödig väntan och samtidigt höja vårdkvaliteten. Sjuksköterskan ansvarar bla för omvårdnad, läkemedelsadministration, granskning av hjärtövervakning, delegering för AHLR samt att bedöma ambulans-EKG. HIA har korta vårdtider, hög vårdkvalitet och bra arbetsmiljö. 

Vi har en kompetensutvecklingstrappa som innebär att du kontinuerligt utvecklar din kompetens inom kardiologi. Vi erbjuder utbildningar både internt, externt och på högskolenivå. 

Vi lägger önskeschema i Timecare, arbetar treskift, tillämpar individuell lönesättning och S:t Görans förmånliga poängmodellsavtal. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kardiologi, helst HIA vård. Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation och samarbete är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller
Skicka e-post till  Maria Jynge, maria.jynge@capiostgoran.se

Ansök senast: 2015-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A472539

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com