Specialistsjuksköterska onkologi

Sista ansökningsdag: 2015-10-15   
Publicerades: 2015-09-29

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av den onkologiska verksamheten vid vårt nya sammanhållna Bröstcentrum. Du har ett genuint intresse för människor och har patientens bästa i fokus och du ska vara intresserad av utveckling och forskning.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare.

Bröstverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus skall nu expandera enligt den Regionala cancerplanen för Stockholm Gotland. Vår enhet kommer vara ett av tre bröstcentrum i Stockholm. Vi kommer att få ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Forskning ska vara en integrerad del av vårdprocessen.

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av den onkologiska verksamheten vid vårt nya sammanhållna Bröstcentrum. Du har ett genuint intresse för människor och har patientens bästa i fokus och du ska vara intresserad av utveckling och forskning.

Vår onkologiska behandlingsavdelning har 5 platser och kommer att behandla 15-20 patienter per dag. Verksamheten är nystartad, du kommer därför att ha möjlighet att vara med och påverka arbetssätt och rutiner. Arbetsuppgifterna är framför allt att ge information och råd om onkologisk behandling, administrera behandlingar, såväl cytostatika som andra behandlingar samt vara stöd till patienter och närstående. Du kommer att arbeta som patientansvarig sjuksköterska och i arbetsuppgifterna ingår även uppföljning av givna behandlingar och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket och med vidareutbildning i onkologi eller motsvarande. Erfarenhet från onkologisk behandlingsavdelning och vana vid Cytodos är meriterande.

Som person är du trygg och flexibel i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt. Du förväntas kunna ta ansvar och göra självständiga bedömningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-10-15

Arbetsgivarens referensnummer: A504607

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com