Specialist/överläkare till kardiologisektionen

Sista ansökningsdag: 2015-11-30   
Publicerades: 2015-11-05

Vi söker en specialist i kardiologi, dubbelspecialisering inom internmedicin är önskvärt.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Kardiologisektionen är en del av sjukhusets medicinklinik. Vår verksamhet inkluderar två vårdavdelningar och hjärtintensivvårdsavdelning), pacemakeroperation, koronarangiografilab samt hjärtmottagning inklusive pacemakermottagning och hjärtsviktsmottagning.

Vi förnyar vården genom att arbeta i team med ett flödesinriktat arbetssätt och ständiga förbättringar enligt LEANs principer. Beslutsvägarna är korta och vi samarbetar över sektions- och klinikgränser för att nå våra mål. Att snabbt hitta och våga testa nya lösningar när vi står inför utmaningar är ett av våra kännetecken.

Capio S:t Görans sjukhus och utvecklas och kardiologisektionen har fått utökat uppdrag bland annat inom FoUU. Därför är vi nu i behov av ytterligare en specialist. Vi erbjuder dig att arbeta i en verkligt förändringsinriktad organisation där du som medarbetare förväntas komma med synpunkter och vara med och driva vårt ständiga utvecklingsarbete tillsammans med teamet på enheten.

Som specialistläkare arbetar du på mottagning och avdelning samt som deltar i arbetet på akutmottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker en specialist i kardiologi, dubbelspecialisering inom internmedicin är önskvärt. Samarbetsförmåga samt intresse för kvalitetsutveckling och förbättringsarbete, parallellt med det kliniska arbetet, ser vi som viktiga egenskaper. Erfarenhet inom utbildning, handledning och forskning är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: A515061

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com