Specialistläkare i urologi

Sista ansökningsdag: 2015-06-08   
Publicerades: 2014-05-18

Vi söker dig som är specialist i urologi. Vi ser gärna att du tycker om att nätverka, har ett forsknings- och undervisningsintresse samt ett helhetsperspektiv.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vårt team levererar god vård, men vi tror också att vi alltid kan bli bättre. Vi är en dynamisk arbetsplats där vi ställer upp för varandra. För oss går utbildning och produktion hand i hand. Är du vår nya teammedlem? 

Hos oss finns ett engagerat urologiskt team som behandlar alla vanliga urologiska åkommor med snabba handläggningstider. Vi har tillgång till modern teknik inom såväl robotkirurgi som endourologi, och mottagningsarbetet sker på en välutrustad urologmottagning med erfarna sköterskor. Vi bedriver både akut och planerad urologisk sjukvård enligt det avtal Capio S:t Görans Sjukhus har med Stockholms läns landsting. 

Våra inneliggande patienter vårdas på avdelning 39 som vi delar med sektionen för NGI-kirurgi. Vi deltar regelbundet i de MDT-konferenser inom urologi som förekommer inom SLL. 

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter för läkare såsom deltagande i mottagnings- avdelnings- och operationsarbete, dagbakjoursarbete, konferensmedverkan, mm. Vi har egen upplärning inom enheten för att bredda och fördjupa kompetensen. Efter bakjoursskola i urologi blir du även delaktig i urologbakjourslinjen. 
Sjukhuset har en omfattande och kontinuerlig utbildning av olika yrkeskategorier varför deltagande i undervisning av till exempel AT-läkare, ST-läkare och studenter i olika vårdyrken är en viktig del i ditt arbete. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i urologi. Vi ser gärna att du tycker om att nätverka, har ett forsknings- och undervisningsintresse samt ett helhetsperspektiv. Du gillar att arbeta i team och lyssnar och kommunicerar med andra på ett konstruktivt sätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller
Skicka e-post till  Lars Häggarth, lars.haggarth@capiostgoran.se

Ansök senast: 2015-06-08

Arbetsgivarens referensnummer: A474880

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com