Specialist i akut infektionsmedicin

Sista ansökningsdag: 2015-08-21   
Publicerades: 2015-07-21

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Infektionsverksamheten på S:t Göran expanderar och övergår i Capios regi under senare delen av hösten 2015. Vi har i nuläget 25 vårdplatser för vård av patienter med smittsamma eller svåra infektioner. Utöver det har vi en växande konsultverksamhet och planerar för mottagningsverksamhet. Jourer kommer i ett första skede omfatta rond av egna patienter samt konsultation på IVA helgtid.

Du erbjuds en varierad tjänstgöring på våra vårdavdelningar, vår infektionsmottagning och inom konsultverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom akut infektionsmedicin. Du bör ha lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier och ha en vilja att dela med dig av din kompetens. Lust och förmåga att delta i utvecklingen av vår nya verksamhet värdesätts och vi ser gärna att du har ett intresse för forskning och utveckling. Andra egenskaper vi uppskattar är ansvarstagande och flexibilitet.

Befattningen tillsätts efter din kompetensnivå.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-08-21

Arbetsgivarens referensnummer: A491040

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com