Specialistläkare/överläkare onkologi

Sista ansökningsdag: 2015-06-20   
Publicerades: 2014-05-18

Är du onkolog och vill vara med att bygga upp och utveckla den onkologiska verksamheten vid vårt nya sammanhållna Bröstcentrum så är du varmt välkommen med din ansökan.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns vår specialinriktade bröstmottagning och mammografiavdelning. Hos oss finns en god samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare. 

Bröstverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus ska expandera enligt den Regionala cancerplanen för Stockholm-Gotland. Vår enhet kommer vara ett av tre bröstcentrum i Stockholm och vi kommer att få ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Forskning ska vara en integrerad del av vårdprocessen. Planeringen för vårt nya utökade bröstcentrum pågår och vi letar nu efter dig som vill vara med och bidra i vår fortsatta utveckling. 

Vi söker specialistläkare/överläkare i onkologi, i första hand med inriktning mot bröstcancer. Vi arbetar multidisciplinärt och teamarbete är en förutsättning i vår verksamhet. Vi strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra verksamheten och kommer att utöka forskningsverksamheten och kliniska studier. 

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med specialistkompetens i allmän onkologi gärna med inriktning mot bröstcancer. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna tänka i nya banor. Du ska vara intresserad av att kontinuerligt vilja förbättra och utveckla vården. Klinisk forskning är meriterande. 

Är du onkolog och vill vara med att bygga upp och utveckla den onkologiska verksamheten vid vårt nya sammanhållna Bröstcentrum så är du varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller
Skicka e-post till Erika Isaksson-Friman, erika.isaksson-friman@capiostgoran.se

Ansök senast: 2015-06-20

Arbetsgivarens referensnummer: A475431

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com