Sjuksköterskor till vår nya infektionssektion

Sista ansökningsdag: 2015-12-05   
Publicerades: 2015-11-05

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som ser dig själv som nytänkande och vill var delaktig i Capio S:t Görans ständiga förbättringsarbete. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion med handledare, reflektionsträffar och klinisk introduktion.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Nu öppnar vi vår nya infektionssektion och söker sjuksköterskor!

Den nyöppnade infektionssektionen kommer bestå av 33 infektionsplatser och 9 internmedicinska platser. Vi håller till i fräscha lokaler i centrala Stockholm på Kungsholmen.

Du kommer att ingå i ett team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal där patienten är en del i teamet. Patientflödet samordnas av vår koordinator. Vi ses regelbundet för täta, strukturerade avstämningar för att enkelt kunna följa och planera patientens vistelse hos oss. Hos oss är det nära till beslut och du är viktig för att vi ska fortsätta driva utvecklingen av framtidens sjukvård. På sjukhuset tillhandahåller vi vårdnäraservice där förråden, tvätthantering etc. sköts av vaktmästare, köksbiträde och transportörer.

Vi arbetar också efter våra värderingar som är:
• Du är viktig – din åsikt gör skillnad.
• Vi är nyfikna och modiga.
• Vi vill alltid bli bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som ser dig själv som nytänkande och vill var delaktig i Capio S:t Görans ständiga förbättringsarbete. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion med handledare, reflektionsträffar och klinisk introduktion.

Har du frågor så ring gärna någon av oss för mer information. Välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Britt-Marie Odsvall, britt-marie.odsvall@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-12-05

Arbetsgivarens referensnummer: A515007

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com