Sjuksköterskor till vår nya akutmottagning

Sista ansökningsdag: 2015-09-04   
Publicerades: 2015-08-14

Vi söker dig som har arbetat några år som sjuksköterska och känner att du är redo för nästa steg hos oss. Har du erfarenhet av akutsjukvård är det en merit.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Stockholms bästa akutmottagning kommer snart att få Stockholms bästa lokaler. Just nu söker Capio S:t Görans Sjukhus fler medarbetare som har hunnit arbeta några år, gärna inom akutsjukvård.

Capio S:t Göran är ett akutsjukhus för vuxna patienter, beläget på Kungsholmen. Sjukhuset är Stockholms mest centrala akutsjukhus och ett av landets största räknat till antalet akuta patienter.

Här jobbar vi med ständiga förbättringar i det vardagliga arbetet. Det finns förbättringsgrupper på varje avdelning. Som medarbetare kan du vara med och påverka verksamheten. Det är korta beslutsvägar och förändringar kan utföras direkt. Vi har en personlig stämning och en omväxlande miljö. Hos oss arbetar du dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta med det akuta omhändertagandet, som gillar fart på jobbet och som vill vara med i vårt viktiga teamarbete.

Vi vill att du har arbetat några år som sjuksköterska och känner att du är redo för nästa steg hos oss. Har du erfarenhet av akutsjukvård är det en merit.

Låter det som något för dig?

Välkommen att ansöka om våra tjänster eller kontakta någon hos oss för att få veta mer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Peter Jilmstad , peter.jilmstad@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-09-04

Arbetsgivarens referensnummer: A494494

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com