Sjuksköterska till nya avdelning 20

Sista ansökningsdag: 2015-10-25   
Publicerades: 2015-09-25

På avdelning 20 är vården är av akutkaraktär då många av våra patienter kommer via akuten. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vården, både för patienter och för medarbetare. Vårt arbetssätt och bredd ger dig en möjlighet till att både påverka och utvecklas. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 24 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin. Sjuksköterskor och undersköterskor alternerar mellan de olika specialiteterna. Vi arbetar i team och som ny hos oss introduceras du dig först i en specialitet grundligt innan du går vidare till nästa. Vi följer ett strukturerat flöde och hur lång din introduktion är beror på dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

På avdelning 20 är vården är av akutkaraktär då många av våra patienter kommer via akuten. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vården, både för patienter och för medarbetare. Vårt arbetssätt och bredd ger dig en möjlighet till att både påverka och utvecklas.
Vanliga sjukdomar i Gastroflödet är leversjukdom och Ulcerös Colit, i Hemaflödet Lymfom och Myelom och i Lungfödet kol och astma. Som sjuksköterska arbetar du med patienten i fokus. Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter och planerar en säker utskrivning för patienten. Vi är en medicinskteknisk tät avdelning och arbetar med körkort, kompetenskort och delegering av blodgas. Teamet kring patienten består av sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut samt kurator och utgår ifrån samma teamexpedition. Vi arbetar utifrån en prioriteringsrond.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är intresserad av att lära dig om samtliga specialiteter och vill vara med och utveckla den verksamhet du är del av.

Oavsett var du kommer in ger vår kompetensstege dig utrymme och möjlighet för utveckling. Du lägger ditt schema dygnets alla timmar och tar genom det del av vår förmånliga poängmodell.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Rebecca Stjärnfeldt-Rosenqvist, Rebecca.stjarnfeldt-rosenqvist@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-10-25

Arbetsgivarens referensnummer: A504077

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com