Sjuksköterska till Neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2015-06-30   
Publicerades: 2015-06-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Capio S:t Görans Sjukhus har under lång tid profilerat sig med en hög neurologisk kapacitet, kompetens och kvalitet. Den 1:a januari 2015 startade vi nya Neurologiska kliniken där vi ska vidareutveckla denna verksamhet. Nu söker vi sjuksköterskor som vill vara med och fortsätta driva denna utveckling ytterligare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med erfarenhet från det neurologiska området eller dig som är intresserad av kompetensutveckling inom denna typ av verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Marielle Anzén, marielle.anzen@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-06-30

Arbetsgivarens referensnummer: A482509

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com