Sjuksköterska till kirurgkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-08-21   
Publicerades: 2015-08-04

Akutkirurgisk vårdavdelning - vi tar vid där akuten slutar. Vi söker dig med kirurgisk erfarenhet eller annan akuterfarenhet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Akutkirurgisk vårdavdelning - vi tar vid där akuten slutar. Största delen av patienterna kommer från akuten, någon patient per vecka är planerad. Det är ett snabbt flöde på avdelningen, de flesta ligger inne väldigt kort tid. Här jobbar vi verkligen i team sjuksköterska, undersköterska, läkare och sjukgymnast. Läkare finns på avdelningen hela tiden och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond.

Avdelningen har under lång tid arbetat enligt LEANs principer och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Vilket är en förutsättning för att flödet ska kunna vara så stort och kvalitativt som det är idag. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningen kan känna stort stöd och trygghet i arbetet. Varje torsdag har vi gemensamt LEAN-möte där alla är engagerade tvärprofessionellt för att diskutera, planera och bidra till utveckling av verksamheten.

Vi arbetar med kontinuerlig fortbildning. Varje tisdag lär vi av varandra på avdelningen genom att samlas kring olika ämnen som en inbjudan eller utvald håller i. Detta skapar både effektiv kunskapsöverföring och sammanhållning på avdelningen.

På kirurgen får du använda din fulla kompetens som sjuksköterska. Det är mycket som händer på avdelningen och du är med i de första ställningstagandena kring patienten. Jobbet passar dig som tycker om när det är perioder med högt tempo. Du tycker om att ta egna initiativ och lära dig mycket nytt. Att patienten är i fokus måste vara en självklarhet. Som nyanställd får du en mentor som du stämmer av med, som stöttar dig och finns för att svara på frågor kring din arbetssituation.

På vår elektiva avdelning 38/39 vårdas patienter som opererats för Colorektal sjukdom, Obesitas, Urologiska åkommor. Även akuta patienter inom dessa specialiteter vårdas här.

Kvalifikationer

Kirurgisk erfarenhet eller annan akuterfarenhet är meriterande. Vi söker dig som är professionell i ditt yrke och förhållningssätt till patienter. Du tycker om ett varierande tempo och en variation på patienter. Hos oss är vi prestigelösa och tycker både om vårt jobb och varandra. Här arbetar du treskift (dag, kväll, natt, helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Kerstin Lönn, kerstin.lonn@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-08-21

Arbetsgivarens referensnummer: A492436

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com