Sjuksköterska till kardiologisk vårdavdelning

Sista ansökningsdag: 2015-08-31   
Publicerades: 2015-07-31

Vill du jobba med hjärtan på Capio S:t Görans Sjukhus? Vi söker en erfaren sjuksköterska inom kardiologi.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vill du jobba med hjärtan på Capio S:t Görans Sjukhus?

Vi söker en erfaren sjuksköterska inom kardiologi till avdelning 31 som är en kardiologisk vårdavdelning. Vi har 22 vårdplatser varav 12 platser med arytmiövervakning för patienter med rytmrubbningar. På avdelningen vårdas huvudsakligen patienter med hjärtsvikt. Vi har nära samverkan med HIA och ett antal patienter flyttas till avdelning 31 för fortsatt vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet inom kardiologi eller akutsjukvård.

Du erbjuds en arbetsplats som jobbar med ständiga förbättringar (enligt LEAN), där du som medarbetare påverkar såväl arbetssätt som arbetsmiljö. Det finns möjlighet att arbeta hel- eller deltid eller enbart natt. Vid önskemål kan du rotera mellan våra enheter för att utveckla din kompetens.

I vår kompetenstrappa finns både intern- och extern utbildning som Hjärtsjukvård steg 1-3, högskoleutbildningar inom arytmi, hjärtsvikt och ischemi med mera. Hos oss lägger vi önskescheman och du tar del av vår förmånliga poängmodell.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Ritva Carlsson, ritva.carlsson@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: A491974

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com