Sjuksköterska till AVA

Sista ansökningsdag: 2015-10-18   
Publicerades: 2015-10-01

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten med oss. Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna ett par års yrkeserfarenhet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

AVA är en akutvårdsavdelning med 24 vårdplatser och med intag dygnet runt. Hos oss vårdas akuta medicin-, ortoped- och kirurgpatienter med förväntad kort vårdtid. Du kommer att träffa många olika patienter med diagnoser som yrsel, huvudvärk, buksmärtor, appendicit, infektioner eller andningsbesvär. Ålder på patienterna är från 15 år och uppåt.

På AVA finns det en stark gruppkänsla och vi upplever att det är lätt att komma ny och bli en del av vår arbetsgrupp. Ett arbetspass innehåller många beslut och det är ett varierande tempo. Vi vill ständigt förbättra oss för att göra det bästa för patienten vilket betyder att utveckling är en del av uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten med oss. Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna ett par års yrkeserfarenhet. Vi arbetar dygnets alla timmar enligt poängmodellen och lägger önskeschema.

Låter det som något för dig?
Kontakta gärna Eva för mer information om tjänsten, telefon 08-5870 2808.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Eva Granberg, eva.granberg@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-10-18

Arbetsgivarens referensnummer: A505365

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com