Projektorienterad systemförvaltare

Sista ansökningsdag: 2015-05-25   
Publicerades: 2015-05-08

Du som vill vara med och vidareutveckla framtidens hälso- och sjukvård är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd både inom kompetens och bakgrund. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi på IT-avdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus söker dig som vill hjälpa till att ta hand om våra Bild- och funktionssystem. Du får ett grundläggande systemförvaltningsuppdrag med ansvar för daglig drift, förändringsarbete och projekt. I retur vill vi att du levererar allt från regelefterlevnad och kostnadskontroll till livscykelhantering och innovation. På sikt ser vi att du utvecklas till en på sjukhuset tongivande förvaltningsledare för hela området Bild & funktion. 

IT-avdelningens grunduppdrag är att ge sjukhuset bästa möjliga IT-stöd i vårt hälso- och sjukvårdsuppdrag. Vi gör detta genom att konkret arbeta med tillgänglighet, spårbarhet, riktighet och sekretess för alla informationsmängder. Vi ska också vara innovativa inom strategiska områden som patientdelaktighet och effektivt omhändertagande över vårdgivargränser. 

Sjukhusövergripande arbetar vi enligt vårt koncept med ständiga förbättringar. Alla våra anställda har uppdraget och möjligheten att kontinuerligt påverka och förbättra vår verksamhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som projektledare och du behärskar svenska i tal och skrift. Utöver det så vill vi att du både tar dig an och avslutar dina uppdrag med stort engagemang och att du har förmågan att se på saker ur det strategiska perspektivet när det behövs. Du är prestigelös och pedagogisk, flexibel och strukturerad. 

Du som vill vara med och vidareutveckla framtidens hälso- och sjukvård är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd både inom kompetens och bakgrund. Hos oss får du som har stor drivkraft goda möjligheter att växa med ansvar och utvecklas med de utmaningar som ditt uppdrag medför.

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-05-25

Arbetsgivarens referensnummer: A472700

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com