Pacemakersjuksköterska till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2017-04-17   
Publicerades: 2017-03-16

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till utveckling av verksamheten, är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av pacemaker och arytmisjukvård.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till utveckling av verksamheten, är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av pacemaker och arytmisjukvård.

Hjärtkliniken består av tre vårdavdelningar samt hjärtmottagning, EKO-mottagning pacemakeroperation och coronarangiolab. Våra huvudsakliga patientflöden är arytmi, hjärtsvikt, ischemi och vitier.

Vi arbetar inom Hjärtkliniken med samverkan och förbättringar i hela patientflödet, och därför roterar många medarbetare även till avdelningar och andra enheter i respektive patientflöde.
Hjärtmottagningen är en specialistmottagning dit patienterna kommer på remiss, eller för uppföljning från avdelningarna. Förutom läkarmottagningar har vi sjuksköterskebaserade specialistmottagningar och patientskolor inom olika områden arytmi/förmaksflimmer, pacemaker/ICD, hjärtsvikt samt ischemi/sekundärprevention.

På avdelning 31 arytmi (11 vårdplatser) finns förutom de akuta vårdplatserna, även elektiva dagvårdplatser. Här görs bland annat planerade elkonverteringar och pacemakeroperationer/dosbyten.

Beskrivning av tjänsten som pacemakersjuksköterska
• Självständig pacemakermottagning
• Distansuppföljningar av ICD, CRT-D och ILR
• Telefonrådgivning
• Administration så som remisshantering, bokning och dokumentation
• Vid pacemakeroperation, sterilassistering samt narkosövervakning.
• Du kommer också att kunna medverka vid undersökningar som NIE, samt träffa patienter som behöver utredas med Zenicor och Clue.
• Rotation till avdelning 31 arytmi enligt individuell överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete med patienten i fokus, och som vill bidra till utveckling av verksamheten.

Du har kunskap och intresse kring att arbeta med arytmi- och pacemakerpatienter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av självständig pacemakermottagning, operation och arytmisjukvård.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Maria Jynge, maria.jynge@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-04-17

Arbetsgivarens referensnummer: A663442

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com