Pacemakersjuksköterska till Hjärtmottagningen

Sista ansökningsdag: 2015-05-25   
Publicerades: 2015-04-28

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till utveckling av verksamheten, är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av pacemaker och arytmisjukvård. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1 850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. 

Beskrivning av tjänst

Hjärtmottagningen är en specialistmottagning. Patienterna kommer till oss på remiss eller för uppföljning efter att ha vårdats på avdelning. Vi som arbetar på hjärtmottagningen är ett team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterkor. Förutom läkarmottagningar har vi sjuksköterskebaserade specialistmottagningar inom våra olika områden arytmi, pacemaker/ICD, svikt, ischemi och förmaksflimmer/waran. Vi har också en operationsenhet där vi opererar in pacemaker. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic. 

Vi söker en pacemakersjuksköterska till vår verksamhet som ska ha självständig pacemaker-mottagning CRT-P, CRT-D, ICD. I arbetsuppgifterna ingår även att göra distansuppföljningar av ICD, CRT-D och loop-recorder patienter, telefonrådgivning Tele-Q, MVK, operation av pacemaker med sterilassistering samt narkosövervakning under operation. Du kommer också göra utredningar och undersökningar som NIE, holter, zenicor och clue samt boka patienter till mottagningen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till utveckling av verksamheten, är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av pacemaker och arytmisjukvård. Utbildning och erfarenhet från operation är meriterande. 

Som person är du trygg, flexibel och tycker om att samarbeta för verksamhetens bästa. Du är lösningsfokuserad och har ett patientcentrerat förhållningssätt. 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller
Skicka e-post till Peter Kowalewski,  peter.kowalewski@capiostgoran.se

Ansök senast: 2015-05-25

Arbetsgivarens referensnummer: A470338

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com