Överläkare/specialistläkare i ÖGI-kirurgi

Sista ansökningsdag: 2015-09-30   
Publicerades: 2015-09-01

Är du profilerad inom övre gastrointestinal kirurgi och har erfarenhet av laparoskopisk obesitaskirurgi? Läs mer om vårt jobberbjudande på kirurgkliniken.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Inflödet av patienter har ökat och vi behöver expandera och söker därför överläkare/specialistläkare till sektionen för övre gastrointestinal kirurgi. Vid sektionen bedrivs både akut och elektiv kirurgi.

Vi arbetar i team med de vanligen förekommande diagnoserna och arbetsmetoderna inom övre gastrointestinal kirurgi och har en mycket väl fungerande vårdkedja och stor verksamhet inom gall- och obesitaskirurgi. Det är ett stort inflöde av patienter med ÖGI-cancer och dessa utreds snabbt på avdelningen med mycket bra samarbete med röntgenavdelning och patologiavdelningen. Vi samarbetar med ÖAK på Huddinge sjukhus och cancerpatienterna opereras där tillsammans med kirurger från sektionen.

Sektionen disponerar en egen vårdavdelning på 24 platser.

Inom sektionen finns en mångårig tradition inom avancerad laparoskopisk kirurgi och vi använder nu även 3D-teknik. På sjukhuset utförs mer och mer robotkirurgi och även inom ÖGI har vi börjat med denna teknik.

Hos oss finns det goda möjligheter för klinisk forskning och utvecklingsarbete. Som läkare här har du ett utbildningsbidrag att disponera över varje år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är profilerad inom övre gastrointestinal kirurgi. Erfarenhet av laparoskopisk obesitaskirurgi är meriterande liksom kompetens inom ERCP. Du är driven i förbättringsarbete och tycker om att arbeta tvärprofessionellt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till CarlEric Leijonmarck, carleric.leijonmarck@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A498269

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com