Överläkare till NGI-sektionen

Sista ansökningsdag: 2015-10-31   
Publicerades: 2015-09-28

Vi söker dig som är profilerad inom nedre gastrointestinal kirurgi. Kolorektal ackreditering samt erfarenhet av laparoskopisk kirurgi och endoskopisk kompetens är meriterande.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

En av våra överläkare går i pension varför vi söker en ny kollega.

NGI-sektionen bedriver både akut och elektiv kirurgi. De elektiva flöden inbegriper rektalcancer, coloncancer samt proktologiska åkommor där vi erbjuder våra patienter öppen, laparoskopisk eller robotassiterad operationsteknik.

Sankt Görans NGI-sektion har ett väl fungerande samarbete med röntgen, endoskopi samt patologiavdelningen vilket skapar goda förutsättningar för korta ledtider. Vi delar vårdavdelningen med urologsektionen, där vi disponerar över 12 vårdplatser. Sektionen har sedan många år tillämpat ERAS konceptet och patienterna följs upp av en ansvarig sjuksköterska. Vid sektionen finns både en stomi och två kontaktsjuksköterskor. Det finns möjlighet till både klinisk forskning och utvecklingsarbete och du förfogar över ett eget utbildningsbidrag som förnyas varje år. Som överläkare kommer du att delta i bakjoursarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är profilerad inom nedre gastrointestinal kirurgi. Kolorektal ackreditering samt erfarenhet av laparoskopisk kirurgi och endoskopisk kompetens är meriterande. Du är driven och självständig och tycker om att arbeta tvärprofessionellt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: A504175

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com