Operationssjuksköterska till Anestesikliniken

Sista ansökningsdag: 2015-06-14   
Publicerades: 2015-06-11

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med erfarenhet från operationssjukvård.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta med oss på dagoperation/centraloperation? Vår arbetsplats som präglas av engagemang, delaktighet och patienten i centrum. Om du är intresserad är du välkommen att besöka vår arbetsplats.

Vi söker dig som tycker om att arbeta på en operationsavdelning med blandad verksamhet. Vi arbetar i team, där teamet har ett gemensamt ansvar för att operationsprogrammet på salen genomförs på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt, därför kräver arbetet en anda av öppen kommunikation, prestigelöshet och förståelse för varandras ansvarsområden.

Vi har ett inskolningsprogram där vi tar hänsyn till dina tidigare kunskaper och erfarenheter.
Kompetensutveckling är viktigt och vi satsar både på intern och extern utbildning.

Tjänsten innebär arbete dagtid.

Anestesikliniken har en central roll i sjukhusets verksamhet och är den näst största kliniken vad gäller antal anställda. Anestesikliniken består av Centraloperation/Dagoperation med 12 operationssalar, en sterilcentral samt intensivvårdsavdelning. Vi har verksamhet inom ortopedi, kirurgi och urologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med erfarenhet från operationssjukvård. Du som söker har god förmåga att organisera ditt arbete och kan självständigt fatta beslut samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete. Du är flexibel och har ett positivt förhållningssätt samt har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Vår förhoppning är att du tycker det är roligt och spännande att arbeta hos oss.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Pia Forsberg, pia.forsberg@capiostoran.se.

Ansök senast: 2015-06-14

Arbetsgivarens referensnummer: A479548

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com