Nattsjuksköterska till avdelning 31

Sista ansökningsdag: 2015-10-15   
Publicerades: 2015-09-28

Vill du jobba med hjärtan på Capio S:t Görans sjukhus? Nu söker vi en nattsjuksköterska till avdelning 31.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Jobba med hjärtan på Capio S:t Görans sjukhus!

Nu söker vi en nattsjuksköterska till avdelning 31.
Avdelning 31 är en kardiologisk vårdavdelning med 22 vårdplatser varav 12 platser med arytmiövervakning. På avdelningen vårdas huvudsakligen patienter med hjärtsvikt. Nära samverkan sker med HIA och ett antal patienter flyttas till avdelning 31 för fortsatt vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet inom kardiologi eller akutsjukvård och mestadels önskar arbeta natt.

Vi erbjuder dig
* En effektiv organisation, som jobbar med ständiga förbättringar, där du som medarbetare har möjlighet att påverka arbetssätt och arbetsmiljö.
* Intern- och extern utbildning i vår kompetenstrappa. Hjärtsjukvård steg 1-3, högskoleutbildningar inom arytmi, hjärtsvikt och ischemi.
* Önskeschema och förmånlig poängmodell.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Ritva Carlsson, ritva.carlsson@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-10-15

Arbetsgivarens referensnummer: A504127

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com