Nattsjuksköterska sökes till avdelning 21/22

Sista ansökningsdag: 2015-12-03   
Publicerades: 2015-11-03

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta natt hos oss!

Du kommer att ingå i ett team med tätt strukturerade avstämningar på en nyöppnad infektionssektion på Capio S:t Görans Sjukhus. Den nyöppnade infektionssektionen kommer bestå av 33 infektionsplatser och 9 internmedicinska platser. Vi håller till i fräscha lokaler i centrala Stockholm på Kungsholmen.

Vi söker efter kollegor som ser sig själva som nytänkade och som vill vara delaktiga i Capio S:t Görans ständiga förbättringsarbete. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion med handledare, reflektionsträffar och klinisk introduktion. På Capio S:t Görans Sjukhus tillhandahåller vi vårdnäraservice där förråden, tvätthantering etc. sköts av vaktmästare, köksbiträde och transportörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitmerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta nattetid. Några års erfarenhet från yrket ses som meriterande. Vi erbjuder friskvårdssubvention, gratis gym på sjukhuset, förmånspaket, förmånlig poängmodell mm. Hör av dig till någon av oss för att veta mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-12-03

Arbetsgivarens referensnummer: A513216

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com