Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten SIVA/AVA

Sista ansökningsdag: 2015-11-22   
Publicerades: 2015-11-09

Vi söker nu två medicinska sekreterare med placering inom neurologiska kliniken som tillsammans med två kollegor ansvarar för det vårdadministrativa arbetet inom slutenvården samt till viss del för mottagningen.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu två medicinska sekreterare med placering inom neurologiska kliniken som tillsammans med två kollegor ansvarar för det vårdadministrativa arbetet inom slutenvården samt till viss del för mottagningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva journaler, ansvara för DRG-registrering samt att ge administrativ service. Vi kvalitetssäkrar patientens journal i det administrativa flödet. Cambio Cosmic är journalsystemet vi arbetar i och skriver journaler utifrån digital diktering.

Vi är idag 36 medicinska sekreterare som har ett gemensamt ansvar för vår medicinska sekreterarenhet. Vi är placerade på respektive avdelning/mottagning men med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är och utgår från enhetens egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och en tydlig organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och gärna har viss erfarenhet av yrket samt har goda kunskaper i medicinsk terminologi och sjukdomslära. Erfarenhet av DRG är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-11-22

Arbetsgivarens referensnummer: A516000

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com