Medicinsk sekreterare till Bröstcentrum

Sista ansökningsdag: 2015-06-12   
Publicerades: 2014-05-18

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som är intresserad av utvecklingsarbete inom mottagningsverksamhet med delat ansvar tillsammans med övriga kollegor. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva journaler, ansvara för DRG-registrering, kvalitetsregister, ge service till läkarna och finnas till hands. Vi jobbar i journalsystemet Cambio Cosmic och skriver utifrån digital diktering. 

Vi är idag 16 medicinska sekreterare som har ett gemensamt ansvar för vår verksamhet. Vi är placerade på respektive avdelning/mottagning men med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är och utgår från verksamhetens och gruppens önskemål. 

Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns vår specialinriktade Bröstmottagning och Mammografiavdelning. Hos oss finns en god samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare. 

Bröstverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus ska expandera enligt den Regionala cancerplanen för Stockholm Gotland. Vår enhet kommer vara ett av tre bröstcentrum i Stockholm. Vi kommer att få ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Forskning ska vara en integrerad del av vårdprocessen. Planeringen för vårt nya bröstcentrum pågår och därför söker vi nu dig som vill vara med i vår fortsatta utveckling. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-12

Arbetsgivarens referensnummer: A474864

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com