Medicinsk sekreterare till ortopedkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-10-19   
Publicerades: 2015-09-28

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete. Där var och en bidrar till att främja ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen och vi arbetar för att göra rätt från början med hjälp av tydliga rutiner. Då är detta jobbet för dig!

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Ortopedkliniken är en av Sveriges största räknat till antalet behandlade patienter. Kliniken är ett komplett ortopedkirurgiskt centrum med ungefär lika delar akut som planerad ortopedi. Kliniken har ett stort flöde av akuta patienter.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete. Där var och en bidrar till att främja ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen och vi arbetar för att göra rätt från början med hjälp av tydliga rutiner. Då är detta jobbet för dig! Sekreterarna är indelade i tre sektioner/ansvarsområden: Akutvård, öppenvård och slutenvård.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att skriva patientjournaler i journalsystemet Cambio Cosmic utifrån läkarens diktat såsom mottagningsbesök, operationsberättelser, slutanteckningar etc., sköta remisshantering, DRG-registrering, faktureringsöversikt m.m. Du ska också kunna vara övriga yrkesgrupper, i synnerhet läkarna, behjälpliga vid frågor gällande dokumentation/patientjournal vilket innebär att du har en god samarbetsförmåga. Vår strävan är att tillhandahålla en unik serviceförmåga och ett gott rykte där patientjournalen ligger i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Det är meriterande med några års erfarenhet inom yrket, men inget krav. Här finns möjlighet till yrkesutveckling i en verksamhet som ligger i framkant där vi arbetar för bland annat innovativ E-hälsa och en sammanhållen patientjournal. Detta gör att vi söker dig som kan vara flexibel och är nyfiken på förändringar. Du är serviceinriktad och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-10-19

Arbetsgivarens referensnummer: A504141

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com