Medicinsk sekreterare till nya Bröstcentrum

Sista ansökningsdag: 2015-11-13   
Publicerades: 2015-10-29

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav. Vi söker dig som är intresserad av förbättringsarbete, är serviceinriktad och självgående.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vill du vara en del av det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete? Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö och för att göra rätt från början i det patientflöde vi alla ingår i.

Vi söker nu en kollega som är intresserad av att arbeta med oss i ett team på vårt nya Bröstcentrum. Som medicinsk sekreterare skriver du patientjournaler i journalsystemet Cambio Cosmic utifrån digital diktering med övriga uppgifter såsom DRG-registrering, faktureringsöversikt, kvalitetsregister, med mera. God service kring patientjournalen är i fokus.

Vi är idag 16 medicinska sekreterare som tillhör kirurgklinikens enhet för medicinska sekreterare. Vi finns tillgängliga på respektive avdelning/mottagning men med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav. Vi söker dig som är intresserad av förbättringsarbete, är serviceinriktad och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-11-13

Arbetsgivarens referensnummer: A513162

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com