Medicinsk sekreterare till Medicinska sekreterarenheten, medicinmottagning

Sista ansökningsdag: 2015-06-30   
Publicerades: 2015-06-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi är idag 34 medicinska sekreterare som har ett gemensamt ansvar för vår medicinska sekreterarenhet. Vi är placerade på respektive avdelning/mottagning med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är och utgår från gruppens egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och en tydlig organisation.

Vi söker en medicinsk sekreterare som till en början kommer att ha sin placering på medicin- och hjärtmottagningen men från och med 2016-04-01 kommer denna tjänst att övergå till en placering inom slutenvården på Neurologiska kliniken.

På medicin- och hjärtmottagningen ansvarar du tillsammans med fyra kollegor för det vårdadministrativa arbetet för mottagningen. Huvudsakligen arbetsuppgifter att skriva journaler, brev, remisshantering och DRG-registrering i vårt datajournalsystem Cambio Cosmic.

På Neurologkliniken ansvarar du tillsammans med två kollegor ansvarar för slutenvårdens 36 vårdplatser. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva journaler, ansvara för DRG-registrering samt att ge administrativ service. Vi kvalitetssäkrar patientens journal i det administrativa flödet. Cambio Cosmic är journalsystemet vi arbetar i och skriver journaler utifrån digital diktering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
* är utbildad medicinsk sekreterare.
* har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket.

Det är meriterande om du:
* har några års erfarenhet inom yrket.
* har erfarenhet av DRG-registrering.
* har erfarenhet av flödes- och förbättringsarbete i administrativa processer.

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet, förståelse för sektionens/verksamhetens behov, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Du har en stark yrkesstolthet och är en lagspelare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-30

Arbetsgivarens referensnummer: A484352

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com