Medicinsk sekreterare till Medicinska sekreterarenheten, avd 19

Sista ansökningsdag: 2015-07-12   
Publicerades: 2015-06-30

Vi söker nu en medicinsk sekreterare med placering på Avd. 19. Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och gärna har viss erfarenhet av yrket samt har goda kunskaper i medicinsk terminologi och sjukdomslära.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Inom Medicinska sekreterarenheten kan vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket eget ansvar, men det kräver också mycket samarbete för att hela enheten ska fungera. Du ges möjligheter till utveckling i din roll som medicinsk sekreterare.

Medicinska sekreterarenheten är en enhet inom Medicinkliniken och Neurologiska kliniken där cirka 34 medicinska sekreterare ingår. Den sammanhållna resursenheten möjliggör ett flexibelt nyttjande av de administrativa resurserna och ger ett tydligt fokus på de medicinska sekreterarnas yrkesfrågor.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare med placering på avd. 19. Avdelningen är uppdelad i tre olika specialiteter i egenskap av gastroenterologi, hematologi och lungmedicin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva journaler, ansvara för DRG-registrering samt att ge administrativ service utifrån avdelningens/enhetens behov. Vi kvalitetssäkrar patientens journal i det administrativa flödet. Cambio Cosmic är journalsystemet vi arbetar i och skriver journaler utifrån digital diktering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och gärna har viss erfarenhet av yrket samt har goda kunskaper i medicinsk terminologi och sjukdomslära. Erfarenhet av DRG är meriterande.

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet, förståelse för avdelningens/verksamhetens behov, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-07-12

Arbetsgivarens referensnummer: A488168

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com