Medicinsk sekreterare till Smärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-05-01   
Publicerades: 2015-04-20

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med yrkeserfarenhet och erfarenhet av receptionsarbete/kassatjänstgöring är meriterande.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1 850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Tjänsten innebär att ha ansvar för det administrativa flödet tillsammans med övrig administrativ personal. Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning, receptions- och kassaarbete, telefonkontakt med patienter, administrativ service åt behandlare samt övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för medicinska sekreterare. 

Vi är idag 5 stycken medicinska sekreterare och 2 stycken administratörer som har ett gemensamt ansvar för vår administrativa verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och utgår från gruppens egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och en tydlig organisation. Vi tillämpar flextid. 

Smärtkliniken har två öppenvårdsmottagningar som tar emot remisser från hela länet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa och långvariga smärttillstånd. Smärtrehabiliteringen arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering. Smärtmottagningen har dessutom ytterligare två verksamhetsområden: postoperativ smärtbehandling och konsultverksamhet på sjukhusets slutenvårdsavdelningar. Vi arbetar utifrån en positiv holistisk människosyn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med yrkeserfarenhet och erfarenhet av receptionsarbete/kassatjänstgöring är meriterande. 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på knappen nedan.

Ansök senast: 2015-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: A467545

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com