Medicinsk sekreterare till endoskopienheten

Sista ansökningsdag: 2015-06-08   
Publicerades: 2015-05-21

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och gärna har en viss erfarenhet. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har ca 1800 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. 

Om tjänsten

Vi söker nu en arbetskamrat som är intresserad av att arbeta på vår endoskopienhet. Du kommer att arbeta tillsammans med en övrig kollega. Ingen service för de övriga enheterna på medicinkliniken ingår i tjänsten utan endast på Endoskopicentrum. 
Vi jobbar i journalsystemet Cambio Cosmic och skriver utifrån digital diktering. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för remiss/posthantering, boka tider till patienter via tid bokning i Cosmic, telefonservice, skriva journaler, ansvara för DRG-registrering samt att ge administrativ service. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och gärna har en viss erfarenhet. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav. 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Heltid, 39,5 timmar/vecka. Måndag-fredag, dagtid.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-08

Arbetsgivarens referensnummer: A476443

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com