Klinikassistent till akutkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-05-25   
Publicerades: 2015-05-08

Vi söker dig som gillar att ge service, lösa problem och att hjälpa andra. Du är en van administratör med vana från liknande arbetsuppgifter som är strukturerad och har integritet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Klinikassistentens roll är att vara vårdenhetscheferna på akutmottagningen och akutvårdsavdelningen AVA samt verksamhetschefen behjälplig. Som klinikassistent skriver du protokoll i samverkansgruppen samt vid arbetsplatsträffar och personalmöten på akutmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat dokumenthantering, ta fram statistik, beställningar, uppdatera intranät m.m. En annan viktig del i jobbet är att ta emot och introducera nyanställda på kliniken. 

Din roll innebär att vara ett administrativt stöd med hög servicenivå. Arbetet kräver en hög grad av självständigt arbete samt initiativförmåga och det finns också en stor möjlighet att påverka utvecklingen av rollen. 

Kvalifikationer

Din roll på kliniken är central, så många kontakter på sjukhuset och en god kännedom hur organisationen ser ut och fungerar är en fördel. Vi söker dig som gillar att ge service, lösa problem och att hjälpa andra. Du är en van administratör med vana från liknande arbetsuppgifter som är strukturerad och har integritet. Vi vill att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vikariat till och med 2016-06-30 med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-05-25

Arbetsgivarens referensnummer: A473416

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com