Informatör till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2015-06-10   
Publicerades: 2015-05-25

Vi söker dig som är nyfiken, modig och har god förmåga att självständigt lösa arbetsuppgifter. Du arbetar nära verksamheten och därför är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Informatör med fokus på redaktionellt arbete och trycksaksproduktion. 

Vi söker dig som är en erfaren skribent med god redaktionell kunskap och erfarenhet, samt med kompetens inom trycksaksproduktion. Vi erbjuder dig en roll där du får nyttja din redaktionella kompetens till produktion i flera kanaler, och vara med och utveckla våra redaktionella arbetssätt. Du kommer att få vara med i en spännande fas av sjukvårdens utveckling i Stockholm, på en nytänkande arbetsplats där varje medarbetare är viktig. 

Informationsavdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus består i dag av tre informatörer. Då en av oss lämnar sin anställning för nya utmaningar behöver vi förstärka med en ny medarbetare. Vi ansvarar för sjukhusets interna och externa kommunikation och arbetar både operativt och strategiskt. 

I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammas med ansvarig utgivare driva arbetet med interntidningen Communicare med 4 utgåvor per år med allt från planering till produktion och layout. Du kommer att ha ett ansvar för det dagliga redaktionella arbetet i sjukhusets digitala kanaler såsom intranät, externwebb och sociala medier. Du producerar texter, publicerar och uppdaterar samt ger stöd till vårt webbredaktörsnätverk. Andra arbetsuppgifter är att skriva informationstexter, underlag till pressmeddelanden, nyhetsbrev/mejlutskick och självständigt producera trycksaker. 

I tjänsten ingår också att hantera sjukhusets informationsbrevlåda, ansvara för enkäter och på sikt delta i arbetet med presstjänst, pressjour och omvärldsbevakning, liksom i sjukhusets katastrofberedskap. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 

• Högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation/information. 
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal, främst på svenska men även engelska. 
• Är en god skribent med några års erfarenhet av redaktionellt arbete för tryck och webb. 
• Goda kunskaper i layout/formgivning för tryck. 
• Goda kunskaper i InDesign. 
• Grundläggande kunskaper inom fotografering och digital bildbehandling. 

Vi söker dig som är nyfiken, modig och har god förmåga att självständigt lösa arbetsuppgifter. Du arbetar nära verksamheten och därför är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. Arbetsuppgifterna hos oss är omväxlande och du kan snabbt ställa om och växla mellan olika uppgifter. Du är van att sätta dig in i nya situationer, verksamheter och arbetsuppgifter. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-10

Arbetsgivarens referensnummer: A476715

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com