Fysioterapeut/sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2015-08-23   
Publicerades: 2015-08-03

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vill arbeta på ett akutsjukhus?

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta på ett akutsjukhus. Vi arbetar på kirurg-, medicin-, och anestesikliniken.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och framförallt jobba på en avdelning med akutmedicinsk inriktning (MAVA). Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, behandling, mobilisering och information till patienter inom slutenvården. I arbetet ingår också öppenvård i form av hjärtrehabilitering. Helgtjänstgöring samt handledning av studenter ingår i uppdraget. En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Leanprinciperna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du erfarenhet från akutsjukvård är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av andningsvård. Som person är du stabil, har lätt för att anpassa dig till olika situationer och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har förmåga att ta egna initiativ och prioritera.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-08-23

Arbetsgivarens referensnummer: A492103

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com