Biomedicinsk analytiker,

Sista ansökningsdag: 2015-07-31   
Publicerades: 2015-06-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Klinisk Fysiologi söker kvalificerad biomedicinsk analytiker, med ultraljudskompetens inom hjärta- och/eller kärl.

Klinisk Fysiologiska enheten har ett brett spektrum av undersökningar som är unikt i landet, vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnediagnostik och compartmenttryckmätning.

Enheten är uppdelad på sju metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att utveckla enheten pågår bland annat genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Vi söker nu en Biomedicinsk analytiker (BMA) inom klinisk fysiologi, med stort intresse för yrkesområdet och som kan arbeta självständigt med stöd från övriga i teamet som närmast består av läkare, BMA och administrativ stödfunktion.

Vi utvecklar enheten ytterligare och behöver därför förstärka verksamheten med en Biomedicinsk analytiker. Du kommer att arbeta med undersökningar och utvärdering av resultatet. Arbetet innebär också att fungera som expertstöd för kolleger på kliniken och sjukhuset.

Kvalifikationer

Du är utbildad biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av arbete på fysiologisk klinik och kunskaper i ultraljudsdiagnostik.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-07-31

Arbetsgivarens referensnummer: A484357

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com