Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk neurofysiologi

Sista ansökningsdag: 2015-05-27   
Publicerades: 2015-04-30

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av arbete på neurofysiologisk klinik och kunskaper i neurofysiologi. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Metodansvarig biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk neurofysiologi sökes till en expanderande avdelning för klinisk neurofysiologi. 

Klinisk Fysiologiska enheten har ett brett spektrum av undersökningar som är unikt i landet, vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnediagnostik, compartmenttryckmätning och neurofysiologiska undersökningar. Enheten är uppdelad på sju metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att utveckla enheten pågår bland annat genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA. 

Vid avdelningen utförs såväl rutinmässiga som ibland akuta avancerade elektroniska utredningar av de centrala och perifera nervsystemen. En ny avdelning för neurologi är under uppbyggnad vid sjukhuset och de diagnostiska undersökningarna är huvudsakligen inriktade mot patienter med neurologisk sjukdom, med även mot sjukhusets övriga specialiteter som ortopedisk kirurgi, medicin, endokrinologi, intensivvård, smärtmottagning och handterapi. En utvidgning av verksamheten mot öppenvård planeras. 

Kvalifikationer

Vi använder analyssystemet Keypoint Net och du kommer att arbeta med ett Dantec Keypoint Focus instrument i kontakt med patienter med alla typer av nervpåverkan. Arbetet ställer krav på självständighet och analytisk förmåga i diagnosarbetet i tät samverkan med specialister i klinisk neurofysiologi. Det finns goda möjligheter att delta i forskning och utvecklingsarbete. Bra patientkontakt och förmåga att leverera service i högt tempo är nödvändigt. 
Tidigare erfarenhet av att självständigt utföra nervledningshastighet är meriterande. Arbetet är organiserat inom kliniken för klinisk fysiologi och innebär att du kommer även jobba med andra fysiologiska undersökningar. 

Vi arbetar med en ”Toyota-modell” som innebär att arbetsgruppen är delad under två dagar med en arbetstid på 6 timmar och en kvart med bibehållen heltidslön. 

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av arbete på neurofysiologisk klinik och kunskaper i neurofysiologi. 

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-05-27

Arbetsgivarens referensnummer: A471059

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com