AT-tjänstgöring hösten 2015 och våren 2016

Sista ansökningsdag: 2015-09-30   
Publicerades: 2015-09-15

Välkommen att söka AT-tjänstgöring på Capio S:t Görans Sjukhus! 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

AT-tjänstgöringen på Capio S:t Görans Sjukhus startar fyra gånger per år för en period om 21 månader varav 12 månader genomförs på Capio S:t Görans Sjukhus och 9 månader på Stockholms läns landstings sjukvårdsområde.

Vid detta rekryteringstillfälle anställer vi till starten i november 2015 och mars 2016.

Anställnings- och lönevillkor regleras av Sveriges kommuner och landstings kollektivavtal med Läkarförbundet. Lönesättning regleras genom kollektivavtal med Stockholms läkarförening.

Kvalifikationer

Du ska ha erlagt läkarexamen senast per ansökningstillfället den 30 september, 2015. Du ska också ha erhållit ditt examensbevis. Akuterfarenhet är meriterande.

Observera att du inte kan bifoga examensbevis, tjänstgöringsintyg, med mera i ansökan. Dessa får du ta med till en eventuell intervju.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A501422

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com