Arbetsterapeut till Ortopedkliniken

Sista ansökningsdag: 2015-06-10   
Publicerades: 2015-05-29

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut , gärna med erfarenhet av ortopedi men framförallt intresse av att arbeta i team med högt satta mål för teamsamarbete och patientfokus. 

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Ortopedkliniken är en av Sveriges största räknat till antalet behandlade patienter. Kliniken är ett komplett ortopedkirurgiskt centrum med ungefär lika delar akut som planerad ortopedi. Kliniken har ett stort flöde av akuta patienter. 

Om tjänsten

Ortopedkliniken på Capio S:t Görans sjukhus bedriver planerad och akut ortopedi inom slutenvård och öppenvård. Vi har två vårdavdelningar med sammanlagt 56 vårdplatser. En av våra arbetsterapeuter kommer att vara tjänstledig, varför vi behöver rekrytera en vikarie. 
I enheten ingår 20-25 medarbetare, varav fem är arbetsterapeuter och övriga är fysioterapeuter och fysioterapibiträde. 

Som arbetsterapeut vid ortopedkliniken kommer du att arbeta med patienter som genomgår planerad kirurgi och akuta inneliggande patienter på vårdavdelning samt preoperativ information. I arbetsuppgifterna på vårdavdelningarna ingår bland annat bedömningar, utprovning av hjälpmedel, ADL-träning samt överrapportering till andra vårdenheter. Vi arbetar dagtid måndag-fredag. Vi jobbar i team tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och läkare. 

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett positivt arbetslag. Capio S:t Görans Sjukhus är beläget på Kungsholmen med närhet till T-bana, buss och pendeltåg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut , gärna med erfarenhet av ortopedi men framförallt intresse av att arbeta i team med högt satta mål för teamsamarbete och patientfokus. Du bör vara flexibel och gilla att ta egna initiativ. Du bör också vara intresserad av utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten då detta är en del av arbetet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Start i slutet av augusti 2015 eller enligt överenskommelse, till och med 31 december, 2015.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-10

Arbetsgivarens referensnummer: A479042

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com