Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2015-09-27   
Publicerades: 2015-09-09

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har intresse av att arbeta på en akut stroke- och neurologienhet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har intresse av att arbeta på en akut stroke- och neurologienhet. Här vårdas framförallt nyinsjuknade patienter efter stroke eller tia, men även patienter med andra neurologiska sjukdomar. Du kommer att vara anställd på medicinkliniken.

Arbetsuppgifterna består främst av kognitiva tester, ADL-bedömning, mobilisering och utprovning av hjälpmedel. Utifrån tester och bedömningar sker planering av patientens rehabiliteringsbehov tillsammans med övriga i teamet. En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt lean-principerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet från akutsjukvård och/eller neurologi är det meriterande.

Välkommen med din ansökan eller att höra av dig till oss med dina frågor.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-09-27

Arbetsgivarens referensnummer: A500130

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com