Anestesisjuksköterska till dagoperation

Sista ansökningsdag: 2015-08-27   
Publicerades: 2015-08-13

Är du anestesisjuksköterska och tycker om att arbeta i en verksamhet som präglas av självständighet? Då är kanske du den vi söker till dagoperation. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Sjukhuset och anestesikliniken arbetar processtyrt vilket innebär att vi får anpassa vår verksamhet till efterfrågan så vi på ett effektivt och rationellt sätt använder tillgängliga resurser. Anestesikliniken har två operationsavdelningar – centraloperation och dagoperation med nära samarbete vad gäller personalbemanning och salsutnyttjande. Vi arbetar i team, där teamet har huvudansvar för att operationsprogrammet på salen genomförs med bra flöde, kvalitet samt hög patientsäkerhet. Arbetet kräver därför en anda av öppen kommunikation, prestigelöshet och förståelse för varandras ansvarsområden. Kompetensutveckling är viktig så vi satsar på både interna och externa utbildningar. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete för utveckling av verksamheten.

Vår operationsavdelning – dagoperation har öppet måndag till fredag. Natt tjänstgöring må-tors. På våra fyra operationssalar opererar vi elektiv kirurgi inom specialiteterna allmänkirurgi, urologi och ortopedi, subakuta operationer förekommer också.

Som anestesisjuksköterska på vår operationsavdelning arbetar du med patienten både pre-, per-, och postoperativt. Arbetet är självständigt där vi bl.a. arbetar med verktyg såsom MEWS (Modifieded Early Warning Score), WHO’s checklista med mera.

Du kommer att arbeta enligt poängmodellen, vilket innebär rotationstjänstgöring i tre skift, och vi lägger schema i bemannings- och tidplaneringssystemet Time Care.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och söker medarbetare som vill vara med att arbeta för ständiga förbättringar för våra patienter och arbetssätt.

Kvalifikationer

Du är anestesisjuksköterska och du tycker om att arbeta i en verksamhet som präglas av självständighet. Du får gärna ha några års erfarenhet i yrket. Vi söker dig som kan anpassa dig till olika människor och situationer. Du tycker om att arbeta i team och bidrar till ett gott samarbete och god stämning på arbetsplatsen. Du har en god samarbetsförmåga. Dagoperation ligger i anslutning till centraloperation och som vi har nära samarbete med.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Pia Forsberg, pia.forsberg@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-08-27

Arbetsgivarens referensnummer: A494147

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com