Anestesisjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2015-09-09   
Publicerades: 2015-08-19

Vill du arbeta med oss på Centraloperation? Vår arbetsplats präglas av effektivitet, engagemang, delaktighet och allra främst, patienten i centrum.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta med oss på Centraloperation? Vår arbetsplats präglas av effektivitet, engagemang, delaktighet och allra främst, patienten i centrum.
Centraloperation ingår som en del i anestesikliniken och har idag åtta operationssalar samt sterilcentral. Till kliniken hör också en dagoperationsavdelning samt intensivvårdsavdelning.

Vi söker dig som tycker om att arbeta på en operationsavdelning med blandad verksamhet,
Idag har vi verksamhet inom specialområdena, ortopedi, kirurgi och urologi. Vi arbetar i team, där teamet har ett gemensamt ansvar för att operationsprogrammet på salen genomförs på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt. Därför kräver arbetet en anda av öppen kommunikation, prestigelöshet och förståelse för varandras ansvarsområden.

Vi har ett inskolningsprogram där vi tar hänsyn till dina tidigare kunskaper och erfarenheter.
Kompetensutveckling är viktig och vi satsar på både intern och extern utbildning. Vi arbetar med individuell schemaläggning med treskift enligt en modell där arbetstiden värderas i poäng. Detta möjliggör för våra medarbetare att själv kunna påverka sin arbetstid, ledighet och lön.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesisjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas hos tycker du om att arbeta teambaserat, är flexibel och har en positiv inställning till utveckling och förändringsarbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Ewa Börjesson, ewa.borjesson@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-09-09

Arbetsgivarens referensnummer: A495310

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com